Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mindenféle

 

fiú - csinálj egy c-t a kezeddel
lány - oké *c-t csinál*
fiú - *mosolyog és ő is egy c-t csinál a bal kezével, majd odateszi a lány kezéhez*
lány - egy szív?
fiú - nem. a gyomrom. és üres, csinálj nekem egy szendvicset.

≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡

   
                          fiú:-mért egyenesíted ki a hajad? lány:-mert így hoszabb lesz fiú:-tényleg? *30 perc múlva* orvos:-szóval mért is égetted meg a péniszed hajvasalóval?  

≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡

fiú: -szia (kérlek bocsáss meg)
lány: -szia (istenem annyira vártam már, hogy rám írj)
fiú: -mizujs? (nagyon hiányzool)
lány:
-semmikül. (nagyon szeretleek)
lány: -veled? (nem hiányzoook??, szeretsz még??)
fiú: -semmi. (látni akarlaak *.*)
lány: -hogy hogy rámírtál? (találkozzunk!)
fiú: -rég beszéltünk már gondoltam megkérdezem hogy vagy :) (csak azt akartam mondani,hogy egy idióta vagyok, de nagyon szeretlek)
lány: -hát köszönöm jól (nélküled egy semmi vagyok)
lány: -te?? (ugye nem felejtettél el?)
fiú: -nagyon jól, állandó party:D (de nélküled semmi sem olyan már)
lány: -hát jólvan akkor, örülök hogy elvagy(: (nagyon szomorú, h nélkülem ilyen jól érzed magad :( )
fiú: -háát ja elég jól telik a nyár:P (csak próbálom tettetni mindenki előtt h már túlléptem rajtad:S )
lány: -nekem is :D (bulizgatok néha de akkor is csak a látszat miatt:/ )
fiú: -na most megyek, majd besz szia. (ha még maradnák kijönne belöllem a fájdalom....és a végén még bocsánatot kérnék.nagyon szeretleeek)
lány: -oké. szia
(most elmondanám h mennyire rossz nélküled és hogy mennyire szeretlek és h megbocsájtoook de te már biztos nem érzel irántam semmit :| )

≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡

"Egy kisboltban dolgozom.A multkor egy vevő a pulton felejtette a mobilját.Megnéztem a címlistát és felhívtam róla a Mama címen jelzett telefonszámot.Elmondtam a hölgynek,hogy a fia telefonja nálunk van.-Azonnal intézkedem- válaszolt a Mama.Kis idő múlva megcsörrent a mobil,felvettem. -Halló?- Kisfiam,a boltból telefonáltak,hogy ott hagytad a mobilod,menj érte!- "

≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡

A gyönyörű nő : 3 évesen: Amikor tükörbe néz egy királynőt lát. 8 évesen: Amikor tükörbe néz Hamupipőkét látja. 15 évesen: Amikor tükörbe néz egy rémséget lát (Anya, ilyen fejjel nem mehetek iskolába!). 20 évesen: Amikor tükörbe néz, azt látja, hogy "túl kövér/túl sovány,túl alacsony/túl magas, túl egyenes/túl göndör" - de mégis úgy dönt,hogy attól még kimegy az utcára. 30 évesen: Amikor tükörbe néz, azt látja, hogy "túl kövér/túl sovány,túl alacsony/túl magas, túl egyenes/túl göndör" - de úgy érzi nincs már ideje változtatni rajta, szóval így megy ki az utcára. 40 évesen: Amikor tükörbe néz, azt látja, hogy "túl kövér/túl sovány,túl alacsony/túl magas, túl egyenes/túl göndör" - ám azt mondja, "de legalább tiszta vagyok" és kimegy az utcára. 50 évesen: Amikor tükörbe néz 'saját magát' látja és oda megy ahova akar. 60 évesen: Tükörbe néz és azokra az emberekre emlékezik, akik nem láthatják magukat a tükörben soha többé. Kilép az ajtón és meghódítja a világot. 70 évesen: Amikor tükörbe néz bölcsességet, tudást és vidámságot lát és élvezi az életet. 80 évesen: Nem nyűglődik a tükörrel. Csak felteszi a bíbor kalapját és megy, hogy nevessen a világgal együtt. Talán mindannyiunknak korábban kellene megragadnia azt a bíbor kalapot...

 ≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡

6 hét után: Szeretlek! 6 hónap után: Persze, hogy szeretlek! 6 év után: Ha nem szeretnélek, már rég leléptem volna. 6 hét után: Maradj csak, majd én… 6 hónap után: Azt akarod, hogy én csináljam meg? 6 év után: Na, hozod már végre?! 6 hét után: Jó estét, imádott egyetlenem! 6 hónap után: Hahó! Jó napod volt? 6 év után: Jött valami posta? 6 hét után: Drágám! Irénke van a telefonban… 6 hónap után: Téged keresnek! 6 év után: Vedd már fel azt a k…a telefont!!! 6 hét után: Hát szívem, tényleg nem volt vidám gyerekkorod! 6 hónap után: Igazán nagy bunkók a szüleid! 6 év után: Volt kitől örökölnöd ezt! 6 hét után: Édes, elviszlek Párizsba! 6 hónap után: Tényleg vidékre akarsz menni hétvégén? 6 év után: Miért? Nem jó itt? 6 hét után: Gondoltam, biztos örülsz ennek a nyakéknek. 6 hónap után: Hát…. egy váza mindig praktikus. 6 év után: Tessék! Vegyél belőle, amit akarsz! 6 hét: Nem számít, nem fog foltot hagyni! 6 hónap: Vigyázz már! 6 év: Kétbalkezes vagy, mint anyád! 6 hét: Erről nem egészen ugyanúgy gondolkodunk! 6 hónap: Na, ebben tévedsz! 6 év: Már megint hülyeségeket beszélsz! 6 hét: És még jól is főzöl! 6 hónap: Mi van vacsorára? 6 év: Megint spagetti? 6 hét: Mit szeretnél inni? 6 hónap: Szívesen meginnék egy Martinit! 6 év: Hé! A jégkocka hol marad? 6 hét: Milyen gyönyörű vagy ebben a ruhában! 6 hónap: Megint vettél egy új rucit? 6 év: Mennyibe került ez az izé? 6 hét: Menjünk a Te szüleidhez. 6 hónap: Maradjunk itthon, rengeteg a munkám! 6 év: Na, jól vannak anyádék? 6 hét: Hmmmm! Ez az illat…, egészen megszédítesz! 6 hónap: Kicsit erős, nem? 6 év: Mi ilyen büdös?

≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡

Tudjátok miért menstruál a nő? Mert amikor Éva le szakította az almát a fáról isten így szólt hozzá: "-Éva ezért az almáért a véreddel fogsz fizetni." Éva erre vissza kérdezett: "-Nem lehetne havi részletekbe? "

≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡

- Apu, veszel nekem egy hightech, 3G-s, usb-s, bluetooth-os, 12 megás hard disc-kel és integrált fotókamerával felszerelt mobiltelefont, amivel mp3-at, pdf-et és java utilities-t lehet letölteni? Édes fiam, nem tudnál te is csak drogozni, mint a többiek?

≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡

80 éves nagyapa betelefonál a rádióba: - Halló a játékra jelentkeznék! - Nagyszerű!!! Lenne három kérdésem, felkészült? - Igen! - Szóval mi az: két keréken van és gurulni lehet vele? - Bicikli! - Nem rossz, de mi konkrétan a mountain-bike-ra gondoltunk... Második kérdés: négy kereke van, meg motorja is meg kormány, mi az? - Autó! - Nem rossz, de mi konkrétan az Audira gondoltunk... Harmadik kérdés, de erre jó választ kell adnia: mi az, szárnya van, motorja, kerozinnal megy és repülni lehet vele? - Repülő! - Nem rossz, de mi konkrétan a Concorde-ra gondoltunk... Sajnos nem nyert, majd legközelebb! - Elnézést, ne haragudjon, lehet nekem is egy kérdésem? - Természetesen! - Mi az az utca sarkon áll és pénzért árulja magát? - Hát kurva! - Nem rossz, de én konkrétan az anyádra gondoltam!

≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡

Két pasi véletlenül összetolja a bevásárlókocsiját a szupermarketben. - Jaj bocsánat, csak a feleségemet keresem. - Maga is a feleségét keresi? A magáé hogy néz ki? - Az enyém gyönyörű, hosszú combú, vékony, nagy mellű, szőke, hosszú hajú. És a magáé? - Hagyjuk az én feleségemet, keressük meg inkább a magáét!

≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡

Amikor nem tudsz úgy elmenni mellette,hogy rá ne mosolyogj..pedig eltervezed,hogy nem fogsz..amikor eltervezed,hogyha rádír,egyetlen mosolygós fejet sem fogsz neki írni,és egy kedves szavad sem lesz hozzá..de amikor rádír a szíved majd kiugrik a helyéről,remeg az összes testrészed és teleírod az egész beszélgetést vigyorgó szmájlikkal..amikor eltervezed,hogy végre elfelejted,de aztán éjszaka vele álmodsz..vagy másnap össze futsz vele..és kezdődik minden elölről..vagy amikor meghallasz egy zenét és elkap a dejavu érzés,mert ez az a zene ami szólt amikor mellette ültél..vagy éppen mikor sétálsz az utcán,elmész egy hely mellett és beleborzongsz az emlékekbe..vagy amikor nem érdekel senki más,és egyetlen emberrel sem tudnál rajta kívül elképzelni még egy ölelést sem..vagy mikor fáj mert tudod,hogy hiába remélsz,ez nem egy tündér mese,hiába sírsz órákig egy romantikus szappanoperán..itt nem lesz happyend..hiába hallgatod a nyálas zenéidet..őt nem érdekled..mert ez a valóság..és amikor látod,hogy kijelentkezett és el sem köszönt..oylankor a sírógörcs jön rád..de ekkor látod,hogy visszajött és hatalmas kő esik le a szívedről,hogy csak ledobta az msn..de aztán megint elmegy..és már nem jön vissza..megfeledkezett rólad..és már rég bezárta a beszélgetést,aminek ott lett vége,hogy te még egy szmájlijára is vissza írsz egy szmájlit..nem vagy képes elviselni,hogy ne válaszolj neki..de ő viszont NEM VÁLASZOL neked..és elmegy,itt hagy,elfelejt..örökre..fogalma sincs arról,hogy te mennyire SZERETED,próbálod leplezni..de ha egyszer..csak egyszer őszintén a szemedbe nézne,mindenre rájönne,rájönne arra,hogy bármit megtennél érte.

≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡

Munkásemberek fütyülnek egy csinos nő után az utcán. A nő visszafordul,majd mondja: "kutyának nézel vagy rigó baszta az anyádat??" :DDDDDDDDDD

≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡

Szőkék az orvosnál... Bemegy az első szőke, az orvos megkérdezi: -Hány éves? -32 -Hány gyereke van? -2 Egészségesek? -Szerencsére mindakettő. Kimegy az 1. és megmondja a 2.-nak, hogy mit kell benn mondani. Bemegy a 2.: -Hány éves? -32. -Hány gyereke van? -2. -Egészségesek? -Szerencsére mindakettő. Kimegy a 2. és elmondja a 3.-nak, hogy mit kell benn mondani. Közben az orvos észreveszi, hogy mindaketten ugyanazt mondták. Bemegy a 3.: -Hány gyereke van? -32. -Hány éves? -2. -Maga hülye vagy idióta? -Szerencsére mindakettő. :D