Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Idézetek a csalódásról

 

●"Csalódni kell,hogy boldogok lehessünk,gyűlölni tudni,hogy újra szeressünk.Kell tudni zokogni meg sírni,valakit megunni aztán visszahívni.Csalódni százszor,csalódni ezerszer,hogy boldogok lehessünk eggyetlen egyszer!"

●"Fáj olyant szeretni, akit nem érhetsz el,aki szinte azt sem tudja hogy létezel,tudni, hogy nem kellettél neki, érezni hogy más is szereti, olyan aki el is érheti."

●"Becsukom a szemem és megint rád gondolok,de nem nyitom ki soha,mert tudom,hogy csalódok."

●"Nem vagyok az a típus, hogy kiboruljak és sírjak. Mert sosem engedem szabadjára a szívemet mióta te össze tiportad..."

●"Fáj, hogy mással látlak..Fáj, hogy másnak mondod, hogy imádlak..Fáj, hogy neked adtam a szívem és te csak játszottál..Fáj, hogy tudom te csak kihasználtál...Fáj, hogy tudom te már másra vágysz...Fáj, hogy tudom te már messze jársz...Fáj, hogy még mindig szeretlek...Fáj, hogy téged sohasem feledlek..."

"Tudom, nagyon tud fájni egy váratlan szó, s kiderül, Ő már mást szeret, és csak meghalni volna jó."

●"Nem az a fájdalom, sírni, zokogni, hanem a fájdalmat mosolyba folytani. Az ember erős, de a szíve megszakad, ha azt kit igazán szeret, szeretni nem szabad."

●"Vettem egy mély levegőt, és meghoztam életem legnehezebb döntését..Elsétáltam..."

●"Fiú: Szeretlek! Lány: Ezt azért mondod, mert még nem találkoztál a barátnőmmel. Ő sokkal csinosabb mint én.. épp mögötted áll. A fiú hátrafordul, és azt mondja: De hát nincs is itt senki! Lány: Tudod, ha igazán szeretnél, nem fordultál volna meg..."

●"Emlékszem amikor a szád a számhoz ért.Majd azt mondtad: -Sajnálom de ennyi elég...."

●"Nem lesz fellángolás újra,mert már nyitva a szemem,nem kell a mosolyod és nem kellesz Te sem."